FÖRETAG

Christina Sellberg driver företaget CS Productions som arrangerar olika typer av artistuppdrag. Företaget jobbar med olika konstellationer, allt från en artist + pianist till två, tre eller fyra etablerade och rutinerade artister, som till exempel Caroline Jönsson, Kristian Tåje, Hanna Norman, Elias Eskilsson, Anna-Klara Folin och Johan Samuelsson samt musiker som Robin Svensson, Daniel Palm, Sebastian Lilja och Jouni Haapala.

CS Productions har arrangerat ett stort antal företagsfester, till exempel för Advokatbyrån Mannheimer och Swartling, Svenska Shell, Eniro, SJ, Flygvapnet och JAS Gripen. Bland uppdragen finns även mässarrangemang i Paris för SAAB och Volvo, uppträdande vid Ulf Ekbergs (Ace of bace) 30 års fest på Vadstena slott och Joe Laberos
40 års fest i Dubrovnik (Kroatien). På nyårsafton 2005/2006 gjorde
CS Productions en kritiker-rosad nyårskonsert i Tranås och på Lucia 2006  i Budapest på Svenska Handelskammarens årsmöte.

CS Productions skräddarsyr shower för att passa just er fest och era önskemål. Allt från en svensk sommarkväll, musikaluppträdanden till disco- och schlagershower. Det ska finnas något för alla att tycka om och känna igen och de gör verkligen allt för att skapa en varm och personlig stämning mellan publik och artister.