Lyssna på mina demo här >>
 

NYHETER

Jul Jul Strålande Jul! 

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen efter en rolig höst i Malmö med Singing in the rain. Det var en underbar musikal att få ha varit del av och kul att återse "mitt gamla Malmö". 

Sedan jag kom hem har jag och familjen hunnit åka en vecka till Mallorca, det var härligt att bara få ta igen sig och mysa med min dotter.

Men nu börjar det ju närma sig jul och som förra året så kommer Sound of Sweden att göra en julshow, i år i Norrtälje. Vi ser alla tre mycket fram emot detta och i år är det bara vi tre på scenen och det ska bli fantastiskt kul och spännande att få arbeta fram denna kväll.

Om ni har tid och möjlighet så tycker jag absolut att ni ska boka in er julshow hos oss. Restaurangen heter Ett glas, Teatern.

Hjärtligt välkomna!

Har lagt upp ett par demos som ni är välkomna att lyssna på. Hoppas ni gillar dom. 

Vi ses i jul! 
Kram Christina 


2010 09 01


Äntligen höst!

Ja, jag är en höstälskare. Det är nåt så härligt, romaniskt över hösten. Alla kommer tillbaka från sina semestrar, allt blir "som vanligt" igen och så får man mysa med ljus, filtar, te och filmer. Men oh vilken härlig sommar vi har haft. Den tackar vi extra för, nu kan vi orka en vinter till.

Jag har hunnit gifta mig med min underbara Kristjan, så nu heter jag Lootus i efternamn. Känns annorlunda och spännande. 

I våras var jag med och körade i Svts musikalsatsning "Jakten på Julia", där jag fick tillfälle att sjunga med ett helt fantastiskt band under ledning av Christoffer Nerg

I höst är jag med i Singing in the rain som går på Operan i Malmö. Så har ni vägarna söderut, så kom och titta. Samt så ska vi väl hinna med en del SOS gig också.


Har lagt upp ett par demos som ni är välkomna att lyssna på. Hoppas ni gillar dom.


Ha en underbar höst!

Kram Christina

2009 - 12 - 18
Datum för Julgala & Julbord är:


27/11 & 28/11
4/12
5/12 & 10/12
11/12
12/12 & 18/12

Priser från 650 kr inkl moms.
Bokas på 011-171037 eller 0705-171037

2009-03-01

Premiär för min hemsida! Äntligen har jag tagit mig tid till att skaffa en hemsida. Jag hoppas att ni tycker om den lika mycket som jag. Mycket annat är nytt också, jag är nybliven mamma, vilket är det mest fantastiska som har hänt i mitt liv och jag och min sambo har flyttat in i en ny och otroligt vacker lägenhet. 2009 har verkligen fått en fantastisk start och jag ser fram emot ett år fyllt av överraskningar och nya utmaningar.

Jag har också börjat jobba så smått, tillsammans med Linda Bengtzing och SOS, Sound of Sweden. 14 mars är det dags för nästa uppdrag - med SOS i Stockholm.