PROJEKT

Sound of Sweden, S.O.S
De träffades år 2000 på Wallmans Salonger och har jobbat ihop sedan dess med stora och små företagsevent. De jobbar tillsammans med gitarrist, keybordist och purcussionist med en repertoar som sträcker sig från Shania Twain och Dolly Parton till Celine Dion och ABBA.
Sound of Sweden

Covergirls
Covergirls består av Hanna Norman och Christina Sellberg, som båda har lång erfarenhet från musikaler, solistsång och körsång. De uppträder till backtrack eller med ett liveband med toppmusiker som Daniel Palm och Robert van der Zwan. Repertoaren består av gammal som ny disco och pop. Demo med liveband finns om du vill lyssna på hur de låter live. Till backtrack är det originalversion på låtarna och det blir alltså lite mer
up-tempo än live.

Nånting Fantastiskt
En nyskriven musikalisk komedi av Joachim Bergman som spelas av Christina Sellberg, Stefan Clarin, Linda Olsson och Magnus Borén och bakom pianot Maria Olofsson. Spelades på Mosebacke under april 2008 och var mycket omtyckt av publiken. Någonting Fantastiskt är en rolig dialog med ett urval av Siw Malmqvists härliga låtar.